Værdier. Hvad er det egentlig for en størrelse, og hvad kan du bruge dem til? 

Ja, der er jo de værdier, som kan gøres op i kroner og ører. De er helt konkrete og kan måles og vurderes.

Men så er der også de personlige kerneværdier. Dem, vi har med os, og som er en del af os.

Dem kan du ikke måle og vurdere, men du kan bruge dem som ledestjerner i dit liv. 

 

Værdier kan du navigere efter

 

Jeg plejer at forklare værdier som netop ledestjerner. Dine værdier kan hjælpe dig til at gå i den retning i dit liv, som er den rigtige for dig. 

For når du er bevidst om, hvilke værdier der er de vigtigste for dig, kan du begynde at træffe beslutninger og leve efter dem. 

Jeg er for eksempel bevidst om, at værdien nærvær er fundamental vigtig for mig. Jeg bruger nærvær til at navigere efter, for jeg ved, at for føle mig glad og lykkelig skal jeg opleve nærvær i mit liv.

 

Værdier er fundamentale

 

Jeg er opmærksom på, at jeg skal skabe et liv, hvor der er tid og plads til nærvær. Enten alene eller sammen med andre. Nærvær er for mig fordybelse, øjenkontakt og at mærke mig selv og andre.

 Ved at finde frem til dine indre kerneværdier kan du skabe lige præcis det liv, du ønsker. Hvor du oplever, at du kan være dig selv, og hvor der er plads til dig, og den du er og ønsker at være.

Er du bevidst om hvilke personlige kerneværdier, der er vigtigst for dig? Og hvordan du kan skabe et liv, hvor du navigerer efter dine værdier?

Værdier er noget af det mest grundlæggende i coaching, og hvis du har brug for at vide, hvad dine vigtigste værdier er, og hvordan du kan skabe et liv, der bygger på dine værdier, så book en samtale med mig. Den er gratis og uforpligtende.

Så hjælper jeg dig det første skridt på vej til et liv med dine indre værdier som ledestjerner.