Skab et liv med mål og mening

Coachingforløb med fokus på værdier, mål og drømme

 for dig, der vil have mest muligt ud af din tid

 • Er du klar til at tage kontrollen over din tid og dit liv?
 • Vil du kun bruge din tid på det, der giver mening og skaber værdi for dig?
 • Er du tidligere stressramt eller er bange for at blive det, og kan du mærke, at det hele begynder at gå for stærkt (igen)?
 • Mangler du redskaber til at sortere i, hvad der er vigtigt og ikke vigtigt for dig at bruge tid på?
 • Har du parkeret dine mål og drømme for år tilbage for at kunne være der for andre?
 • Er du klar til at vække DINE mål og drømme til live igen?
 • Er du klar til at være hovedperson i dit eget liv og gå efter det, der er vigtigt for dig?

Så er det her forløbet for dig!

Med coaching-forløbet ”Skab et liv med mål og mening” lærer du:

N

at blive bevidst om dine værdier, så du kan bruge dem som ledestjerner i dit liv

N

at prioritere dig selv, så du får overskud at læse bøger, dyrke yoga og en masse andet, som du i dag ikke rigtig orker at gøre noget ved

N

at prioritere din tid, så du bruger den på det, der er vigtigst for DIG, så du føler, at du får mest muligt ud af livet

N

at prioritere din energi, så du undgår overtræk på energikontoen og ikke går ned med stress (igen)

N

at planlægge realistisk, så du kan begrave tidsoptimisten og rent faktisk komme i mål med det, du sætter dig for UDEN at drive rovdrift på dig selv og UDEN at føle dig utilstrækkelig eller doven

N

at øge ro og nærvær ved bruge tid på det, der er vigtigst

N

at skabe overblik i en travl hektisk hverdag, fordi du lærer at planlægge realistisk og skære det fra, som ikke er meningsfuldt for dig

N

at sætte mål og nå dem, fordi du lærer at gå efter attraktive mål og sætte handling bag

N

at gøre dine drømme til virkelighed, fordi dine drømme ikke bare skal stå på et stykke papir og gemmes i skuffen - de skal ud at flyve

Hvis du er klar til at skabe et liv med mål og mening, får du:

10 x 1:1 sessioner

Hver session er 45 til 60 minutter, hvor du bliver coachet på det, der forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker, og du lærer at prioritere, hvad du gerne vil bruge din tid på.

Forløbet tager 25 til 30 uger. Jeg anbefaler to til tre uger mellem hver session for at arbejde med materialet, men ikke længere, end at du fastholder momentum.

Vi gennemgår alle redskaber og emner grundigt, så du ikke er i tvivl om, hvordan du kan bruge dem, og hvordan de er relevante for dig.

i

Arbejds- og refleksionsark

Mellem sessionerne arbejder du med lydfiler og arbejds- og refleksionsark. Det er alt sammen konkret og nemt at forstå, og det giver dig mulighed for at få det optimale ud af sessionerne og forløbet generelt.

Materialet er dit til evigt eje, så du altid kan tage det frem, når du får brug for det.

Du skal regne med én til to timers arbejde mellem hver session plus den tid, du bruger på refleksion.

Det er vigtigt, at du afsætter den fornødne tid for at få det optimale udbytte af forløbet.

Lukket Facebook-gruppe

Du får mulighed for at være med i en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan sparre med mig eller andre deltagere på forløbet.

Det er et trygt og inspirerende fællesskab af ligesindede, og i gruppen deler jeg viden og egne erfaringer, og jeg vil tage emner op, der er relevante for medlemmerne – også gerne efter ønske.

Det er naturligvis frivilligt at være med i gruppen, og alle deltager og deler i det omfang, de har lyst til.

“Gennem mit forløb med Heidi Juel Skovrider fik jeg hjælp til at finde en retning på et nyt arbejdsliv. Hun hjalp mig med at få lavet en realistisk tidsplan, så der var plads til forskellige opgaver, og samtidig fik jeg redskaber til at prioritere, så jeg kunne komme derhen, hvor jeg gerne ville arbejdsmæssigt.

Jeg følte mig meget tryg i Heidis hænder, og ved hjælp af spørgsmål og konkrete værktøjer fandt vi hurtigt ud af, hvad jeg skulle fokusere på for at få et godt arbejdsliv.

Det var fantastisk at få hjælp til at strukturere alle de tanker, der væltede rundt i hovedet.”

LINE

“Heidis forløb har gjort, at jeg er gået fra at være stresset til at kunne håndtere en travl hverdag, hvor der også er plads til pusterum og omsorg for mig selv.

Jeg har lært, at jeg ikke kan være noget for andre, hvis jeg ikke passer på mig selv. Og at det ikke er egoistisk, at jeg har mig-tid, fordi det netop er det der skal til, for at give mig overskud og for at kunne være nærværende, når jeg er sammen med andre.

Jeg kan kun anbefale Heidi som coach. Hun er lyttende og forstående, men udfordrer samtidig en til at grave dybere og reflektere endnu mere.

Det hjalp mig med at forstå, hvorfor jeg går ned med stress, og hvordan jeg kan undgå at gå ned med stress i fremtiden. Noget som jeg ikke tidligere var nået i mål med i andre forløb.”

METTE, 1:1-forløb

“Heidi var utrolig rolig og god til at sætte tingene i perspektiv for mig, og hun gav mig værktøj til at komme videre, og det var et skub i en ny retning. Heidi gav mig tillid til at turde at komme videre og var god til at sætte sig ind i min verden. Heidi er superbehagelig og meget kompetent.”

LISE

Med et coachingforløb ved Heidi fik jeg kompetent sparring på nogle faglige og personlige problemstillinger, som jeg var låst fast i. 

Heidi var godt til at sætte fingeren på det væsentlige og spørge ind, så jeg gik fra sessionerne med ny viden og konkrete værktøjer som hjalp mig videre.

Jeg kan varmt anbefale Heidi som coach.”

JULIE

Jeg er landet meget mere i mig selv. Jeg ved mere om, hvad jeg vil, hvad jeg har behov for, hvad der betyder noget for mig – og hvordan jeg kommer frem til de svar. Jeg har været så stresset tidligere, at jeg kun var en skygge af mig selv, men efter at have været i Heidis forløb, så kan jeg genkende og mærke mig selv.

Det vigtigste for mig er nok, at jeg fremover godt kan tåle at blive stresset – for det er jo ganske uundgåeligt, men også hvordan jeg skal passe på mig selv før og efter en stresset periode, og hvordan jeg skal fine-tune og også være opmærksom på det store perspektiv på mit liv. Jeg har levet lidt for meget fra dag til dag, og det vil jeg ikke længere nøjes med.

Heidi har en indlevelse og en professionalisme, som går imponerende godt hånd i hånd. Heidi er aldrig fordømmende, men stiller hele tiden det helt rigtige spørgsmål, som gør ondt på den gode måde. Det vil sige det gjorde mig RIGTIG godt. Jeg er en stor anbefaling.”

KIR, 1:1-forløb

Moduler

Temaerne for sessionerne er bygget op i denne rækkefølge:

Her står du nu – et overblik

Du skal registrere, hvad du bruger din tid på. Det vil uden tvivl være en øjenåbner og en anledning til at se på, om du bruger din tid på det, der betyder mest for dig.

Du får redskaber til at prioritere din tid bedst muligt, og jeg hjælper dig til at finde ud af, hvordan du får mere af det, der giver dig energi, og hvad du skal vælge fra eller gøre mindre af.

 

Drømme

Hvordan gør du dem til virkelighed? Og er der nogle drømme, som skal forblive en drøm, fordi du ikke længere har lyst til at føre dem ud i livet?

Du får redskaberne til at vække dine drømme til live, til at parkere dem for evigt, hvis de ikke er aktuelle for dig længere og til at sætte handling bag de drømme, du vil forfølge.

 

Værdier

Du bliver bevidst om dine kerneværdier, for når du er bevidst om dem, kan du begynde at leve dit liv efter dem og lægge planer, der er i overensstemmelse med dine værdier.

Når du lever i overensstemmelse med dine værdier, vil du føle begejstring, lethed og flow, og du får nemmere ved at prioritere, hvad du vil og ikke vil.

Din personlige grundlov

Du formulerer enten i skrift eller med et vision board, hvordan du vil leve dit liv, hvem du vil være som person, og hvad du skal gøre for at leve op til din egen personlige grundlov.

Du bestemmer helt selv, hvad der skal stå, og jeg hjælper dig med at finde frem til det vigtigste for dig.

 

N

Mål

Det er ikke nok at have mål i livet. Du skal lære at sætte mål, der er både realistiske og attraktive, og du lærer at gøre dem så konkrete, at det er så overskueligt at gå til dem, at du næsten ikke kan lade være.

Hvis der er mål, du ikke når, dykker vi ned i, hvad det er, der hindrer dig.

l

To do-lister, mailboks og planlægning

Nu bliver det meget konkret. Du skal til at planlægge dag for dag, uge for uge og måned for måned. Du får ryddet op i mailboksen, og du lærer at lave en to do-liste, der er realistisk.

En del af planlægningen er Ugens Overblik, hvor du ser en uge frem og sætter mål, men hvor du også reflekterer over, hvad du har brug for, og hvor meget du har nået og opnået den seneste uge.

 

Individuel coaching

Forløbet er fordelt på 10 sessioner, og det betyder, at du har mulighed for at lægge sessioner ind der, hvor du har brug for at fordybe dig ekstra meget.

Det kan også være, at du har brug for coaching på temaer, der ligger ud over det, som allerede er fastlagt i forløbet. Det kan være temaer som at sige nej, perfektionisme, overspringshandlinger eller at blive bedre til at uddelegere.

 

Rækkefølgen og indholdet ligger fast for at opnå bedst mulige effekt, men jeg tilpasser det til dig på den måde, at der kan være nogle temaer, som vi arbejder mere indgående med end andre, alt efter hvad der er mest relevant for dig.

Der kan i slutningen af forløbet eller undervejs være mulighed for at arbejde med et individuelt tema, hvis du har behov for det eller at dykke lidt mere ned i noget af det, vi har været igennem.

Alt materiale, du får udleveret, er dit til evigt eje, så du kan tage det frem, når som helst du har brug for det og genopfriske de temaer, du har været igennem.

Intet materiale må videregives til andre eller på nogen måde distribueres.

Forløbet er for dig, som

 • er klar til at slukke for autopiloten og sætte dig i førersædet af dit liv
 • tør tage handling på dine drømme
 • har brug for mere tid til dig selv
 • vil have mål og retning i livet
 • vil bruge tiden på det, der er vigtigst
 • vil have mest muligt ud af livet
 • er villig til at arbejde for at skabe en forandring
 • godt ved, at et nyt liv med mål og mening ikke kommer af sig selv

 

Forløbet er ikke noget for dig, som

 • tror, at et drømmeliv kommer af sig selv
 • ikke er villig til at ændre på dig selv, dine tanker eller det liv, du har nu
 • er okay med at lade andre styre dit liv
 • gerne vil nøjes
 • er tilfreds med status quo
 • gerne vil have resultater uden at gøre en indsats
 • er vild med rygklapperi og overfladisk ros

 

Jeg er coach, ekspert i personlig effektivitet – og tidligere stressramt

Min personlighed, uddannelse og livserfaring gør, at jeg er den rette til at hjælpe dig, som har brug for at skabe et liv med mål og mening. 

Hele mit liv har jeg haft talent for at skabe overblik og struktur, at organisere og arbejde sammen med andre mennesker. Sammen med mine coachuddannelser gør det mig til ekspert i personlig effektivitet.

Den ekspertise har jeg haft brug for på egen krop, da jeg var lagt ned af stress og havde brug for at leve mit liv på en ny måde og se på mig selv med nye øjne. 

Jeg brugte redskaberne til at nå ind til kernen af mig selv og finde ud af, hvad der er vigtigt for mig, hvem jeg vil være som person, og hvordan jeg vil leve mit liv. 

Jeg har også lært, hvad jeg skal skære fra, og hvornår jeg skal sige stop eller skifte retning. 

Alt det kan jeg lære dig, så du også får skabt et liv med mål og mening. Fyldt med alt det, der er vigtigst for dig, og som giver dig glæde og overskud.

Heidi Juel Skovrider

Kan du mærke, at et liv med mål og mening kalder på dig,

så book en gratis afklarende samtale

Ja, jeg er klar til at skabe et liv med mål og mening:

8 + 5 =

Din investering i at skabe et liv med mål og mening er 

16.000 kroner inkl. moms

 

Det er muligt at betale i rater. Lad os tage en snak og finde en løsning, som passer til dig.

Hvis du har en arbejdsgiver, kan du undersøge, om du kan få det betalt eller lave en bruttolønsordning. Jeg kan give dig mere information, hvis du har brug for det. Er det en virksomhed, der betaler, kommer der moms oveni.