Jeg har skrevet et tidligere blogindlæg om værdier og om, hvordan du kan bruge dem som ledestjerner i dit liv. For når du navigerer efter dine værdier, vil du føle. at livet er let, og at det bliver nemmere at træffe beslutninger.

 

Du bliver ulykkelig

Hvis du ikke er bevidst om dine værdier, eller hvis du ikke lever i overensstemmelse med dine værdier, kommer du til at føle dig utilfreds og ulykkelig. I sidste ende kan du risikere at blive stresset og deprimeret.

Bliv bevidst om værdier

Når man har dialog som værdi, er det giftigt at være ansat et sted, hvor der ikke bliver talt om tingene. Det endte med, at hun sagde op, fordi det var en kultur, som hun trods mange forsøg ikke kunne ændre.

Efter min tidligere klient blev bevidst som sin værdi dialog, blev det endnu mere tydeligt, at hun ikke hørte til der og aldrig ville komme til at føle sig tilpas.

Hvis du oplever frustrationer, utilfredshed, og at du har en følelse af, at du går på kompromis med dig selv, så tænk over, om du lever i overensstemmelse med dine værdier.

Det kan være her, kilden til din følelse af utilfredshed og frustration ligger begravet.

Jeg kan hjælpe med at finde frem til dine vigtigste værdier, og hvordan du kan lære at navigere efter dem, så livet føles let og fyldt med glæde. Skriv til mig, hvis du ønsker en gratis og uforpligtende samtale.